U toku je upis uz subvencije grada za sve mališane sa 61im bodom. 
Vrtić Akvica poziva sve roditelje da zajedno sa mališanima obiđu naš vrtić, upoznaju se sa programom rada i prednostima našeg koncepta.
Naš prostor je specijalno projektovan i osmišljen za decu uzrasta od 1-7 godina, o kojima brinu licencirani vaspitači posvećeni kreativnom obrazovanju dece.
Za brigu o deci pored sertifikovanih vaspitača sa validnim licencama za rad, zaduženi su i pedijatar, logoped, defektolog, stomatolog kao i profesori fizičkog vaspitanja, muzičkog i likovnog, profesori engleskog i nemačkog jezika, koji su uključeni u rad kroz različite kreativne radionice i aktivnosti.
Veliki značaj polažemo redovnom učenju stranih jezika. Uz dva časa nedeljno, engleskog i nemačkog jezika kroz pesmu, glumu i jezičke radionice program učenja je prilagođen svim uzrastim grupama pa njegova prisutnost i u dnevnim rutinama doprinosi lakšem i bržem usvajanju na zanimljiv način. Osam specijalno projektovanih prostorija opremljene su najsavremenijim didaktičkim učilima i metodama, kojima postižemo veću motivaciju kod dece i maksimalno angažujemo njihovu pažnju sa ciljem postizanja kvalitne kreativne nastave, navode u vrtiću.
Sve aktivnosti u vrtiću prilagođene su potrebama i uzrastu deteta i tako koncipirane da deca kroz igru usvajaju nove stvari kojima će se i kasnije služiti u obrazovanju. Jelovnik vrtića se sastavlja na nedeljnom novou prema pažljivo kreiranim nutricionističkim potrebama dece različitih uzrasta, sa mogućnostima posebne adaptacije kada je to potrebno.
Kao akreditovana predškolska ustanova vršimo upis svih mališana uz subvencije grada Kragujevca. Trenutno je otvoren upis za sve, posebno za one mališane koji se nalaze na listi čekanja i imaju 61 bod.
Pored radnih dana, vrtić Akvica radi i subotom. 

Zaplovite zajedno sa nama u magičan svet odrastanja. 

Dobro nam došli, 
Upis je u toku!
Avalska 47
tel: 065/3534-866

asdsadasdsa