Predstavljamo Vam svoj tim koji upravlja brodom Akvica.

Mi smo mladi, vredni, stručni, a pre svega posvećeni Vašoj deci. Svojim entuzijazmom, radom, inovativnošću i ljubavlju činimo sve da brod Akvica našim malim mornarima bude sigurna luka. Dođite da plovimo zajedno najlepšim morem zvanim detinjstvo!

Za kormilom su:

DRAGANA CVETKOVIĆ

DRAGANA CVETKOVIĆ

GLAVNI VASPITAČ

Dragana Cvetković, rođena je 15.06.1986. godine, po vokaciji licencirani vaspitač kao i Montesori vaspitač. Stručnjak iz oblasti predškolskog vaspitanja i obrazovanja, poseduje veliki broj uverenja sa stručnih usavršavanja na temu Montesori i NTC načina učenja i vaspitanja na koje je izuzetno ponosna i rado ih koristi u radu sa decom.

Smatra da dobar vaspitač mora poznavati i živeti tajnu detinjstva. U radu sa decom kaže da se „PODIŽE“, nikako spušta na dečiji nivo. Veruje da je osnova odrastanja ispunjeno detinjstvo.

Svojom kreativnošću, posvećenošću u radu i odnosima daje svojevrstan pečat Akvica timu.

MARIJA PETROVIĆ

MARIJA PETROVIĆ

VASPITAČ

Rođena 17.05.1993. godine. Po vokaciji Strukovni vaspitač – Specijalista za predškolski program.

Montesori pedagogija, koja dete stavlja u središte, prateći pre svega njegove potrebe na Mariju je ostavilo veliki utisak. Shodno tome ima veliki broj uverenja sa stručnih edukacija na ovu temu.

Sa puno ljubavi i kreativnosti prilazi deci, čime daje dodatnu energiju Akvica timu.

ANA RADONJIĆ

ANA RADONJIĆ

MEDICINSKA SESTRA VASPITAČ

Rođena 19.05.1980. godine po vokaciji medicinska sestra vasitač.

Ogromno iskustvo je stekla radeći u Kliničkom centru Kragujevac na preventivi.

Ljubav prema vrlo maloj deci i bebama je gajila još kao mala, pa je shodno tome svoj životni poziv ka toj ljubavi i birala. Konstantnim edukacijama iz nege i vaspitanja dece jaslenog doba je pokazala da je u poslu profesionalac velikog srca.

Za nju, kako kaže Gete: „Najveći čovek uvek ostaje dete.“

TANJA ĐURĐEVIĆ

TANJA ĐURĐEVIĆ

MEDICINSKA SESTRA - VASPITAČ

Tanja je rođena 08.05.1997. godine. Po vokaciji je medicinska sestra – vaspitač.

Još kao mala devojčica maštala je da bude vaspitačica i danas živi svoj san u vrtiću Akvica. Deca su za nju najveća ljubav i radost, zato i uživa u radu sa njima, što njenom radu daje posebnu notu. Vrlo je aktivna po pitanju praćenja savremenih tokova u vaspitno – obrazovnom radu dece jaslenog uzrasta.

Smatra da na dete ne treba gledajti kao da je neki dragulj, već se treba truditi da ono postane.

JELENA ĐOKIĆ

JELENA ĐOKIĆ

VASPITAČ

Jelena je rodjena 31.05.1996. godine. Po vokaciji je strukovni vaspitač – specijalista za pripremni predškolski program.

Obožava posao kojim se bavi, jer vreme koje provodi sa decom je ispunjen ljubavlju, osmesima i zagrljajima. Uvek je u toku sa savremenim dešavanjima iz oblasti vaspitanja i obrazovanja dece pretškolskog uzrasta. aktivni je učesnik seminara na tu temu.

Za Jelenu ne postoji ništa što donosi veće zadovoljstvo od srećnog i nasmejanog deteta.

MARIJA MLADIĆEVIĆ

MARIJA MLADIĆEVIĆ

MEDICINSKA SESTRA - VASPITAČ

Marija je rođena 08.04.1997. godine. Po vokaciji je medicinska sestra – vaspitač.

Odmah po završetku školovanja počela je sa radom. Bogati svoje iskustvo u vrtiću Akvica, kako svakodnevnim aktivnostima, tako i u smeru stručnog usavršavanja, posebno u oblastima Montesori i NTC sistema vaspitanja i obrazovanja jaslenog doba.

Deli mišljenje sa Platonom kada kaže :“Učiti dete znanju, ne treba silom, nego igrom.“

Pin It on Pinterest