Tokom trajanja humanitarne akcije ,,Svi smo mi Deda Mraz“ od 9.12.- 20.12.2019. uz vašu nesebičnu i velikodušnu pomoć uspeli smo da sakupimo veliki broj odevnih predmeta, obuće, slatkiša, knjiga, igračaka…

Naša želja je da im pokažemo da mislimo na njih i da su nam važni. Mi u našem vrtiću decu učimo da misle na druge, da ih poštuju, da brinu o njima i da sa njima dele. I upravo ovakve akcije su usmerene na to da decu na vreme učimo pravim vrednostima.

Sve što je prikupljeno deca, roditelji i zaposleni PU,,Akvica“ predočili su u 100 novogodišnjih paketića i puno kutija sa igračkama i garderobom, kao i sredstvima za ličnu higijenu i školskim priborom. U prostorijama naše ustanove organizovana je i radionica sa decom i njihovim roditeljima na tu temu 20.12.2019. čime smo i zatvorili ovu humanitarnu akciju. Ukrasi napravljeni toga dana su deo paketića.

Zahvaljujemo se na zaista velikom odzivu naših roditelja, prijateljima naše ustanove, kao i svim ljudima velikog srca koji su shvatili značaj humanosti i podržali nas u ovoj ideji.

PU,,Akvica“ i VOS,,Kreativno pero“ uručiće donaciju Dečijem odeljenju Kliničkog centra Kragujevac u prepodnevnim časovima. 25.decembra 2019.godine u prepodnevnim časovima. Istog dana do mališana i njihovih porodica iz opštine Knić dojezdiće Deda Mraz na saonicama donoseći pregršt poklona.

Ideju su od srca podržali: Karić fondacija, Humanitarna organizacija Nađi Raula, Vila Aleksandar Orašac, Viz Connection, Vrtić Akvica, Jovan Milić, Brian Lack & Company International, RUCK Srbija, Mentalna aritmetika SuanPan Beograd – Smartacus, Plesni klub Spin, SrbijaDanas.com, Hobby-Art. BK TV i So So Sweet i time pokazali humanost na delu.

Veliko hvala još jednom!
Tim PU „Akvica“