Povodom upisa nove generacije, vrtić Akvica vas poziva i otvara svoja vrata za vas i vaše mališane. Dana 18.,19. i 20.09.2019. godine, u periodu od 14h-20h PU Akvica organizuje “Otvorena Vrata” i poziva sve roditelje da zajedno sa decom posete vrtić i upoznaju se sa planom i programom rada, vaspitačima i ambijentom.

Na uglu Avalske i Atinske ulice, u dečijoj oazi radosti, moderno opremljen prostor vrtića čini 550 metara kvadratnih prilagođen dečijim potrebama, i sala za fizičke aktivnosti od dodatnih 200 metara kvadratnih.

Ovaj kreativan i jedinstven prostor je specijalno projektovan i posebno osmišljen za decu uzrasta od 1-7 godina , o kojima brinu licencirani vaspitači posvećeni kreativnom obrazovanju dece. Za brigu o deci pored sertifikovanih vaspitača sa validnim licencama za rad, zaduženi su i logoped u stalnom radnom odnosu, kao i medicinske sestre-vaspitači.

Sve aktivnosti u vrtiću prilagođene su potrebama i uzrastu deteta i tako koncipirane da deca kroz igru usvajaju nove stvari kojima će se i kasnije služiti u obrazovanju. Osam specijalno projektovanih prostorija opremljene su najsavremenijim didaktičkim učilima i metodama, kojima postižemo veću motivaciju kod dece i maksimalno angažujemo njihovu pažnju sa ciljem postizanja kvalitne kreativne nastave, navode u vrtiću.

Takođe, ističu posebnu brigu o higijeni i stvaranju higijenskih navika, pa je vrtić obezbedio vrlo kreativna rešenja, posebno za decu mlađih grupa koje su u periodu adaptacije i osamostaljivanja.

Veliki broj kreativnih radionica, spotskih aktivnosti, časova stranih jezika, likovnih i muzičkih radionica, kao i prilagođeni Montesori program očekuju sve nove drugare u Avalskoj 47.

Akreditovana i verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja RS, PU Akvica omogućava upis dece uz subvencije grada.

U sklopu zgrade nalazi se i igraonica sa velikim lavirintom koja je takođe dostupna mališanima. Jelovnik se sastavlja na nedeljnom novou prema pažljivo kreiranim nutricionističkim potrebama dece različitih uzrasta, sa mogućnostima posebne adaptacije kada je to potrebno. Pored radnih dana, PU Akvica je za sve mališane otvorena i subotom.

Upis je u toku!

Dođite da rastemo zajedno.
Avalska 47
065 35 34 866